Gómez sobre el processament de Fuset: "En circumstàncies semblants, hem pres les nostres decisions"

  • Aquest dimarts el socialista José Muñoz va recordar que el seu partit va apartar l'exalcalde d'Alacant Gabriel Echávarri.
Foto Per A la Nota De Sandra Gómez Edificis Sostenibles
Foto Per A la Nota De Sandra Gómez Edificis Sostenibles
AYUNTAMIENTO DE VALENCIA

La vicealcaldessa de València i portaveu del PSPV-PSOE en l'Ajuntament, Sandra Gómez, ha afirmat que la reacció al processament de Pere Fuset és "una qüestió que ha de decidir Compromís, l'alcalde i el regidor", i ha manifestat: "Nosaltres quan ens hem vist en circumstàncies semblants hem pres les nostres decisions, però cada partit ha de prendre les seues pròpies".

Així s'ha pronunciat Gómez aquest dimecres durant la presentació del cartell de 'València' en la Ciutat de les Arts i les Ciències, on també s'ha referit a les paraules d'aquest dimarts del secretari d'Organització del PSPV, José Muñoz, qui va afirmar que el seu partit no és "qui" per a "obligar o dir-li a altres partits allò que han de fer", però va recordar que en el cas dels socialistes el seu Codi Ètic obliga a apartar els càrrecs processats i així ho van fer en casos com el de l'exalcalde d'Alacant Gabriel Echávarri.

Gómez també ha criticat l'"ànsia de l'oposició de buscar sempre el PSOE quan hi ha qualsevol conflicte". Així, ha subratllat que els socialistes no van a "establir el llistó ètic de la resta de partits". "Nosaltres tenim el nostre codi ètic i ja està", ha manifestat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento