Comunitat Valenciana

Identifiquen un 'instagramer' britànic després d'escalar un edifici de 14 plantes a Benidorm i gravar-ho

  • Els agents van rebre una telefonada del 112 en la qual s'alertava de la situació.
Edifici de Benidorm al que va escalar el jove britànic
Edifici de Benidorm al que va escalar el jove britànic
EUROPA PRESS/GOOGLE MAPS
Edifici de Benidorm al que va escalar el jove britànic

Agents de la Policia Nacional van traslladar a comissaria aquest diumenge per a la seua identificació un jove britànic que va escalar un edifici de 14 altures a Benidorm (Alacant). Pel que sembla, es tracta d'un 'instagramer' que penja en la xarxa social els seus assoliments en les altures.

El succés es va registrar sobre les 16.55 hores d'aquest diumenge, segons han informat fonts policials. Els agents van rebre una telefonada del 112 en la qual s'alertava de la situació.

L'escena va ser gravada per testimonis, que expressaven la seua sorpresa pel que estava succeint i instaven a cridar la Policia davant el temor que el jove, que està gravant l'escena, caiguera al sòl.

Els agents que es van personar en el lloc van instar el xic, de 19 anys, a posar-se en lloc segur i, en mancar de documentació que acreditara la seua identitat, va ser traslladat a la comissaria, d'on va eixir després que la Policia comprovara les seues dades ja que escalar un edifici no està tipificat sota cap il·lícit penal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento