Comunitat Valenciana

Puig respondrà sobre Rodalies, política educativa i el port de València la setmana vinent en Les Corts

El president de la Generalitat, Ximo Puig, respondrà en el ple dels Corts de la setmana vinent, el primer del present període de sessions, a preguntes relacionades amb la gestió del servici de Rodalies, l'ampliació del Port de València, vertebració territorial, política educativa o els seus "canvis de criteri".

En una sessió de control que se celebrarà dimecres i no dijous com és habitual en tindre previst un viatge per a eixa jornada el president, el portaveu de Compromís, Fran Ferri, preguntarà a Puig en quin punt estan les gestions amb el Govern central per a la transferència a la Generalitat de les competències de Rodalies "després d'una nova setmana de caos, retards i cancel·lacions".

Des de Podem la seua síndica, Naiara Davó, vol saber "qual serà la prioritat del president per a avançar en la vertebració territorial de la Comunitat Valenciana" i el portaveu de Ciutadans, Toni Cantó, preguntarà "el motiu pel qual ha canviat de criteri sobre la paralització de l'ampliació del Port de València".

La portaveu del PP, Isabel Bonig, plantejarà a Puig "com valora el Consell la desconfiança que generen en la ciutadania els continus canvis de criteri del president de la Generalitat". La síndica de Vox, Ana Vega, qüestionarà si "va a patir algun canvi la seua política educativa pel que fa a l'inici de la legislatura".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento