Comunitat Valenciana

Llibertat per a la detinguda per portar-se un carregament de 'Satisfayer' d'una botiga de Callosa

  • La dona, que va sostraure una caixa amb 40 unitats del conegut joguet eròtic, ha confessat els fets.
Un agent amb els exemplars recuperats.
Un agent amb els exemplars recuperats.
GUARDIA CIVIL
Un agent amb els exemplars recuperats.

Una dona ha quedat en llibertat amb càrrecs, a l'espera de juí, després de ser detinguda per un delicte de furt al presumptament portar-se un carregament de 'Satisfayer' d'una botiga a Callosa de Segura (Alacant).

La dona va ser detinguda per la Guàrdia Civil com a presumpta autora d'un suposat delicte de furt, després de portar-se d'un establiment una caixa amb 40 unitats del conegut joguet eròtic d'última generació.

Els fets es van produir el passat 23 de gener quan el propietari del comerç va denunciar el furt. El denunciant va manifestar a la Guàrdia Civil que li faltava una comanda completa d'un estimulador eròtic femení, el qual li acabava de fer entrega una empresa de paqueteria.

L'empresari va poder confirmar amb les imatges de la càmera de seguretat que una dona, poc després de marxar-se el repartidor i aprofitant que els treballadors del comerç es trobaven realitzant altres tasques, accedia a l'interior de l'establiment i es portava la caixa.

Els agents de l'Àrea d'Investigació de la Guàrdia Civil van identificar i van detindre l'endemà la suposada autora.

La dona, una veïna de Callosa, espanyola de 40 anys, una vegada detinguda, va confessar als agents que una part de la mercaderia sostreta, valorada en total en prop de 2000 euros, havia sigut entregada a un centre de massatges d'eixa mateixa població i que, l'altra, havia sigut repartida entre les pròpies veïnes de Callosa, amb el que s'ha aconseguit recuperar part dels efectes sostrets al descuit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento