Dimiteix el secretari autonòmic d'Universitats

  • Rafael Tabarés, nomenat el passat mes de juny, ha admés que la situació en aquest departament no era bona.
  • "Me'n vaig verdaderament preocupat pel present i el futur del govern i del Botànic II", ha declarat.
Palau de la Generalitat Valenciana
Palau de la Generalitat Valenciana
GVA - Archivo

El secretari autonòmic d'Universitats i Recerca, Rafael Tabarés, ha dimitit d'aquest càrrec, adscrit a la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, set mesos després del seu nomenament, que va tindre lloc en el ple del Consell del 28 de juny del passat any.

Tabares ha explicat els motius de la seua decisió a Valencia Plaza i ha admès que la situació en aquest departament no era bona. Segons la seua versió, recollida en aquest mitjà: "Si és pel cor mai me n'haguera anat, però crec fonamental en qualsevol lideratge primen els interessos dels ciutadans i la lleialtat als projectes polítics que els representen. Per això, vaig acceptar la petició per al càrrec del president, Ximo Puig, i ho considere un privilegi que he viscut amb passió i vehemència".

"He conegut persones meravelloses i he treballat molt a gust amb elles, però ha sigut un temps per moments dolorós i per això me'n vaig verdaderament preocupat pel present i el futur del govern i del Botànic II", explica el secretari autonòmic dimitit a Valencia Plaza.

Des de la Conselleria d'Innovació, dirigida per Carolina Pascual, han confirmat la dimissió i han lamentat que un investigador i una persona "de tanta valia" com Tabarés haja decidit marxar-se. Fonts consultades per Europa Press han assenyalat que l'administració és "complicada" i pot resultar "difícil adaptar-se a ella".

Catedràtic de Psiquiatria de la Universitat de València, investigador principal en el Centre d'Investigacions Biomèdiques en Xarxa de Salut Mental (CIBERSAM) i Premi a l'Investigador de Referència de la Societat Espanyola de Psiquiatria Biològica, Tabarés va ser nomenat per al càrrec en el ple del Consell del 28 de juny del 2019.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento