Cinc línies de bus varien el seu recorregut amb els horaris de la tardor

  • Prop de 900 vehicles, segons TMB, van circular en hora punta.
  • Per les 109 línies de la xarxa bàsica i del Bus de Barri.

Ahir va entrar en vigor la nova oferta de tardor-hivern als autobusos de Barcelona. Prop de 900 vehicles, segons TMB, van circular en hora punta per les 109 línies de la xarxa bàsica i del Bus de Barri. Aquest últim servei, però, és el que ha patit més el reajust en els horaris en les línies amb menys passatge.

Els canvis més importants que hi va haver a l'estiu també es van mantenir ahir en tres línies. El bus 44 ha prolongat el seu recorregut, d'estació de Sants al pavelló Olímpic de Badalona. El 68 (Cornellà-Plaça Catalunya) ha variat el seu recorregut en el seu tram central per donar servei als veïns de Pedralbes i Sarrià. El 125 s'ha prolongat a la Marina com a Bus de Barri.

Altres dues línies d'autobús van patir modificacions a partir d'ahir. Es tracta de la línia 21 (Parallel-El Prat), l'estació final de la qual s'ha traslladat a l'estació de trens de Rodalies; i la 51 (Trinitat Nova-Pla de Palau), que ha deixat de circular de baixada pel carrer Aiguablava i, ara, passa pels carrers Palamós, s'Agaró i Tamariu.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento