L'estació de València Nord acull una mostra explicativa sobre la 'Festa de la Carxofa 2020' de Benicarló

El vestíbul principal de l'estació de València Nord acull fins al 26 del present mes de gener una mostra sobre la coneguda 'Festa de la Carxofa 2020' que se celebra anualment en la localitat castellonenca de Benicarló, segons ha informat Adif un comunicat.
L'estació de València Nord acull una mostra explicativa sobre la ?Festa de la Carxofa 2020? de Benicarló
L'estació de València Nord acull una mostra explicativa sobre la ?Festa de la Carxofa 2020? de Benicarló
ADIF

La mostra compta amb una exposició de fotografies i panells explicatius sobre aquest producte, cartells de la festa, sorteig de degustacions en locals i restaurants de Benicarló i l'escultura fallera d'una carxofa. Compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Benicarló, Generalitat Valenciana, Diputació de Castelló i Denominació d'Origen Carxofa de Benicarló.

Aquest producte amb Denominació d'Origen és el protagonista d'una festa en l'esmentada localitat castellonenca, on se serveixen més de 2.000 quilos en degustacions i plats populars elaborats amb el denominador comú de la Carxofa de Benicarló.

Amb aquest tipus d'iniciatives, Adif vol acostar les estacions ferroviàries a la societat com a espais no només de trànsit, sinó també d'oci i cultura, amb la col·laboració dels locals comercials, segons les mateixes fonts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento