Vox es desvincula dels crits en la cavalcada de les Magues de Gener: "No tenen res a veure amb nosaltres"

El president provincial de Vox a València, José María Llanos, ha desvinculat a la seua formació dels crits proferits per un grup de persones procedents de la concentració de la plataforma España Existe durant la cavalcada de les Magues de Gener diumenge passat: "Els qui es van contramanifestar en la Plaça de l'Ajuntament no tenen res a veure amb nosaltres".
El portaveu adjunt de Vox en Els Corts, José María Plans
El portaveu adjunt de Vox en Els Corts, José María Plans
I. CABALLER/CORTS VALENCIANES

Així ho ha explicat el també diputat autonòmic en ser preguntat per l'ocorregut al final de la desfilada, quan un grup de persones procedents de la manifestació convocada a nivell nacional per España Existe contra el nou govern es va congregar en la Plaça de l'Ajuntament de València per a rebre a les magues entre xiulades, esbroncs i crits de "traïdors" i "catalanistes", sense incidents.

Llanos ha explicat que Vox es va adherir a la concentració convocada per eixa plataforma, que davant la coincidència amb la cavalcada ja prevista es va desplaçar a la Plaça de Manises, i allí van estar, no en la cavalcada.

"Qualsevol manifestació violenta o agressiva, siga exercida per uns o uns altres, serà rebutjada per Vox", ha dit, remarcant que s'ha dit que es va desplegar algunes tovalles verdes, però aquestes "es poden comprar a l'engròs". "Des de Vox no ens contramanifestem mai", ha reiterat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento