Ferri i Mas, oberts a la possibilitat de convertir Compromís en una federació de partits

  • Per a Ferri és un debat "que havia d'arribar", donat que la coalició estable no està reconeguda per la via administrativa.
Síndic de Compromís en Els Corts, Fran Ferri, en imatge d'arxiu
Síndic de Compromís en Els Corts, Fran Ferri, en imatge d'arxiu
COMPROMÍS

El portaveu de Compromís a Les Corts, Fran Ferri (Bloc), i la portaveu adjunta Aitana Mas (Iniciativa) s'han mostrat oberts a la possibilitat plantejada pel president del Bloc, Enric Morera, de convertir la coalició en una federació de partits.

Segons ha explicat Ferri, aquest és un debat "que havia d'arribar" perquè Compromís seguisca aquest model o qualsevol que estiga reconegut per la via administrativa, tal com porta recordant-los el Tribunal de Comptes en els seus informes.

La fórmula de coalició estable, ha remarcat, no està reconeguda i cal avançar. "Federacions hi ha de molts tipus, hi ha tants com vulguem imaginar, és una cosa positiva", ha dit, i cal veure quin tipus de federació i com s'articula.

Per la seua banda, Mas ha assenyalat que des del seu partit estan sempre "oberts" a estudiar qualsevol ferramenta que servisca "per a avançar i garantir la pluralitat política dins de la coalició".

"Hi ha qüestions com la del Tribunal de Comptes que estan pendents de resoldre, estem oberts a eixa iniciativa completament", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento