Comunitat Valenciana

Puig veu "encertat" que Sánchez i Torra es reunisquen i recorda l'anunci d'una ronda amb tots els presidents

El president de la Generalitat Valenciana i líder del PSPV, Ximo Puig, ha qualificat d'"encertada" la reunió que han acordat aquest dijous el president del Govern i del PSOE, Pedro Sánchez, i el de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra (Junts), recordant que "Sánchez ja va anunciar una ronda amb els presidents autonòmics" per a quan forme el Govern.
Puig atén als periodistes a Frankfurt
Puig atén als periodistes a Frankfurt
GVA
Puig atén als periodistes a Frankfurt

Així ho ha afirmat en declaracions als mitjans en la fira Heimtextil de Frankfurt (Alemanya), preguntat per si la conversa telefònica entre Sánchez i Torra obri una etapa de diàleg. Tots dos han acordat mantindre una reunió després de la formació de govern, encara que no han concretat ni la data ni si serà a Madrid o Barcelona.

Puig s'ha limitat a valorar la decisió com a "encertada", a més d'expressar la seua confiança que Sánchez comence la ronda de contactes amb tots els presidents autonòmics quan el Govern tire a caminar i estiga constituït definitivament amb tots els ministres.

En el seu cas, com a president de la Comunitat Valenciana, el dirigent socialista ha assegurat que demanarà la reunió amb Sánchez per a "situar l'agenda valenciana en l'agenda espanyola".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento