Comunitat Valenciana

La Guàrdia Civil troba 500 plantes de marihuana ocultes darrere d'un fals barandat en una nau a Sueca

Agents de la Guàrdia Civil han localitzat 500 plantes de marihuana amagades darrere d'un fals barandat en una nau de Sueca (València), en el transcurs de l'operació 'Calioco', desenvolupada al desembre i en la qual han detingut una persona per la seua presumpta implicació en un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.
Operació 'Calioco'
Operació 'Calioco'
GUARDIA CIVIL
Operació 'Calioco'

Segons ha informat l'institut armat en un comunicat, en l'interior de la nau es trobaven dos piscines interiors per a albergar mes de 3.000 litres d'aigua.

Els investigadors van descobrir que una nau industrial s'estava utilitzant com a laboratori clandestí per a conrear marihuana i que una de les parets del bany es convertia en una porta corredissa que donava accés a la plantació.

En un registre de la instal·lació, els agents van confiscar 503 plantes de marihuana i divers material per al cultiu indoor d'aquesta substància. Així mateix van detindre un home de 40 anys i nacionalitat espanyola com a presumpte autor dels delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric. Les diligències instruïdes han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5 de Sueca.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento