Comunitat Valenciana

Ribó diu que la comissió de l'EMT ha funcionat i espera les conclusions "en un període adequat"

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha destacat aquest dimecres que la comissió d'investigació sobre el frau de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València "ha funcionat normalment" i ha confiat que en "un període adequat" es publiquen les conclusions.
Nous autobusos de la línia 11 d'EMT València
Nous autobusos de la línia 11 d'EMT València
AYTO VALENCIA
Nous autobusos de la línia 11 d'EMT València

Ribó, en roda de premsa per a explicar l'adequació de les polítiques públiques municipals als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides, s'ha referit així a l'última reunió de la Comissió de Treball per a analitzar l'estafa que va patir l'EMT al setembre del 2019, en la qual va patir la pèrdua de 4.040.898,22 euros mitjançant diverses transferències a destinataris situats a la Xina.

Sobre aquest tema, ha recordat que l'EMT de València va posar en coneixement del Tribunal de Comptes el frau dels quatre milions el passat 30 de desembre i que aquesta comunicació també s'enviarà al banc. En eixe sentit, ha destacat que la comissió ha funcionat i que ara cal esperar que "en un període adequat traga les seues conclusions".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento