Comunitat Valenciana

Obert el termini per a presentar candidatures per als Premis Rei Jaume I de 2020

El termini de presentació de candidatures per a optar als Premis Rei Jaume I d'Investigació Bàsica, Economia, Investigació Mèdica, Protecció del Medi ambient, Noves Tecnologies i Emprenedor, en la 32 edició de 2020 ha quedat oberta aquest dimarts fins al pròxim 1 d'abril.

Com s'arreplega en les seues bases, pot ser candidat la persona que haja efectuat la major part de la seua tasca professional a Espanya i, preferentment, que residisca a Espanya. Aquesta és una de les característiques més significatives d'aquests premis ja que així, es proposa promocionar la investigació, l'emprenedoria i el desenvolupament científic a Espanya, ha indicat l'organització en un comunicat.

L'objectiu dels Premis Rei Jaime I és la promoció de la ciència, la investigació i l'emprenedoria a Espanya. Els seus sis guardons, dotats amb 100.000 euros cadascun, els converteix en un dels millor remunerats del país. Entre els jurats, enguany de nou està previst que assistisquen prop de 20 Premis Nobel els pròxims 1 i 2 de juny.

Des de la seua creació en 1989 sota el patronatge de S.M. el rei, prop de 500 personalitats han participat en els jurats. D'aquest, fins a un total de 60, són Premis Nobel vinguts expressament a València. Més de 150 dels millors investigadors, científics i empresaris del nostre país han sigut reconeguts amb aquests prestigiosos guardons.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento