Comunitat Valenciana

El passeig de l'Albereda estarà tallat aquest diumenge per la Cavalcada de Reis de València

El tram del passeig de l'Albereda de València comprès entre el pont de l'Exposició i la plaça Saragossa estarà tallat aquest diumenge, 5 de gener, de 8 a 17 hores, per la Cavalcada del Reis Mags, en funció de l'ocupació de les carrosses. El vial de l'Albereda quedarà obert al trànsit.
Recorregut de la cavalcada
Recorregut de la cavalcada
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA
Recorregut de la cavalcada

Paral·lelament, el tall de trànsit enfront de la façana de la plaça de l'Ajuntament, entre els carrers Sang i Periodista Azzati, començarà les 8.30 hores. En aquest espai es munten les tribunes, en la qual les autoritats comparteixen l'espera de les seues majestats d'Orient amb xiquets amb diversitat funcional o en risc d'exclusió social.

En la plaça també hi ha una zona reservada per a persones amb diversitat funcional. Tot aquest espai romandrà tancat al trànsit fins al final de la celebració, detalla el consistori en un comunicat.

Durant la resta del recorregut, sobre les 17.00 hores començaran els talls de l'itinerari de la cavalcada i la zona d'influència. Es podrien tancar al trànsit rodat els passos inferiors de la marginal dreta de l'antiga llera del riu Túria, Guillem de Castro amb Pont de Les Arts cap a Blanqueries i els accessos al Pont de Fusta, exceptuant veïns. Els carrers s'obriran al trànsit en funció del ritme de la desfilada i del criteri de la Policia Local.

Els Reis Mags d'Orient arribaran al port de València a les 16.30 hores, on se celebra la tradicional recepció, i després, a les 18.00 hores de la vesprada arrancarà la cavalcada en l'avinguda Navarro Reverter.

Tots els participants (nou formacions musicals, 12 comparses amb cent artistes i quasi 300 figurants) es reuniran i pujaran a les 32 carrosses en el passeig de l'Albereda i el Pont de les Flors.

L'espectacle recorrerà quasi dos quilòmetres per Porta de la Mar, General Palanca, plaça Tetuán, General Tovar, carrer de la Pau, Sant Vicent Màrtir i Plaça de l'Ajuntament, on està previst que finalitze sobre les 19.15 hores. L'estat del trànsit es pot seguir en temps real a través de l'apartat de mobilitat de la web 'valencia.es' i la 'app' mòbil València.

CAVALCADA DEL MARÍTIM

Un dia abans, aquest dissabte 4, se celebra la Cavalcada dels Reis Mags del Marítim de València, organitzada per l'Agrupació de Falles del Marítim, amb desfilada de carrossa, trenet i autobús, una batucada i dos bandes de música.

Aquesta desfilada finalitza a Campillo d'Altobuey, on s'entreguen a Creu Roja donacions d'aliments i joguets per a xiquets. Se celebra de 18.00 a 20.30 hores pel següent itinerari: carrer Illa de Ferro, avinguda Malvarrosa, carrer Regna, Pintor Ferrandis, Antonio Juan, Camí del Cabanyal i Campillo d'Altobuey.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento