Comunitat Valenciana

Renfe llança 25.000 places per a viatjar en el nou servici Euromed entre València i Barcelona per 21 euros

Renfe ha llançat la campanya 'YoVoy' amb 25.000 places promocionals per a viatjar en el nou servici Euromed, dins d'una oferta especial que permet viatjar entre València i Barcelona per 21 euros en classe turista i per trajecte.
Tren Euromed
Tren Euromed
RENFE
Tren Euromed

La promoció és vàlida des del 13 de gener fins al 29 de febrer, segons ha informat Renfe en un comunicat. Els bitllets podran adquirir-se en la web del servici, a partir d'aquest divendres fins a esgotar existències. Les tarifes promocionals disponibles inclouen també descomptes del 50 al 70 per cent per als recorreguts des de València a Girona i Figueres i v/v.

El nou servici Euromed connectarà València amb Barcelona en dos hores i 35 minuts a partir del 13 de gener. La reducció del temps de viatge oscil·la entre 45 i 36 minuts pel que fa al millor temps actual.

La nova oferta de Renfe en el Corredor Mediterrani millorarà la connexió de València amb Girona i Figueras. Sis trens Euromed, quatre en sentit Figueres-Girona-València i dos en sentit invers, enllaçaran la capital del Turia amb la Costa Brava, de manera directa, sense necessitat de realitzar transbord a Barcelona en perllongar-se la seua circulació fins a aquestes ciutats.

DE CASTELLÓ A BARCELONA PER 20 EUROS

A més, l'oferta especial permet viatjar entre Castelló de la Plana i Barcelona per 20 euros en classe turista i per trajecte. La promoció és vàlida des del 13 de gener fins al 29 de febrer.

El nou servici Euromed connectarà Castelló de la Plana amb Barcelona en menys de 2 hores a partir del 13 de gener. La reducció del temps de viatge oscil·la entre 45 i 23 minuts pel que fa al millor temps actual.

La nova oferta de Renfe en el Corredor Mediterrani millorarà la connexió de Castellò amb Girona i Figueras. Sis trens Euromed, quatre en sentit Figueres-Girona-Castelló i dos en sentit invers, enllaçaran la capital de la Plana amb la Costa Brava, de manera directa, sense necessitat de realitzar transbord a Barcelona en perllongar-se la seua circulació fins a aquestes ciutats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento