Comunitat Valenciana

Gossos especialistes busquen l'ancià amb alzheimer desaparegut en la Nit de Nadal a Xàtiva

Quatre gossos especialistes en la cerca de persones desaparegudes s'han incorporat a la cerca de l'ancià amb alzheimer a qui se li va perdre la pista a Xàtiva (València) el dia de la Nit de Nadal, segons fonts de la Policia Nacional.
Busan a un ancià amb alzheimer desaparegut a Xàtiva des de Nit de Nadal
Busan a un ancià amb alzheimer desaparegut a Xàtiva des de Nit de Nadal
ALERTA DESAPARECIDO
Busan a un ancià amb alzheimer desaparegut a Xàtiva des de Nit de Nadal

El dispositiu segueix actiu aquest dijous sense novetats, amb la incorporació dels quatre cans experts des de Madrid i d'altres quatre gossos de la Unitat Militar d'Emergències (UME).

Per a facilitar les tasques de cerca, el terme municipal de Xàtiva s'ha dividit en deu zones fitades. Aquesta vesprada se suma l'helicòpter de la Policia Nacional al dron que continua sobrevolant Xàtiva.

Paco Sanfélix, d'1,7 metres, 75 quilos i 75 anys, és buscat des de la Nit de Nadal. La cerca es duu a terme tots els dies des de les huit del matí fins que se'n va la llum natural, en cercles des de l'últim punt en el qual va ser vist, una rotonda de la zona.

Més de 40 agents de Policia Nacional, juntament amb bombers, Policia Local de Xàtiva, Guàrdia Civil, Protecció Civil i voluntaris, participen en el dispositiu. Els seus responsables mantenen reunions periòdiques per a marcar els punts d'actuació i les zones de cerca, i aquest diumenge van mantindre una trobada amb la família de l'ancià per a explicar les actuacions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento