Comunitat Valenciana

Cs critica la "nefasta gestió" en el Compte General i que el Consell gaste "de manera supèrflua i desproporcionada"

El grup parlamentari Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes ha destacat que l'informe de fiscalització del Compte General de la Generalitat de l'exercici 2018 "posa de manifest la nefasta gestió" del govern valencià, al mateix temps que ha lamentat que "l'elevat dèficit va en augment a causa d'un Consell que prioritza seguir gastant de manera supèrflua i desproporcionada".
Ruth Merino
Ruth Merino
CS
Ruth Merino

Així ho ha manifestat la diputada de Cs Ruth Merino després que aquest dilluns el síndic major de Comptes, Vicent Cucarella, haja entregat l'informe al president de Les Corts, Enric Morera. En ell, la Sindicatura crida l'atenció "per l'augment del dèficit respecte a l'exercici anterior" i assenyala que aquesta circumstància "trenca la tendència dels tres últims anys", en els quals "ha estat reduint-se".

La parlamentària considera una "greu irresponsabilitat" el fet d'"incloure en els pressupostos autonòmics una previsió d'ingressos de 1.325 milions d'euros ficticis que impediran complir amb les partides corresponents durant el pròxim any".

"Des de Cs venim advertint d'aquests comptes irreals des de la passada legislatura, una mica del que també alerta ara la pròpia Sindicatura", ha agregat.

Al seu juí, els resultats "negatius" derivats d'aquest informe "podrien haver-se evitat amb una adequada gestió" per part del Consell, que "està posant la Comunitat Valenciana en una situació gens favorable", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento