Mata defèn que Puig és "factor d'estabilitat i integració" davant de les "previsions apocalíptiques" del PP de Bonig

El sotssecretari general del PSPV-PSOE i síndic del grup parlamentari socialista en Les Corts, Manolo Mata, ha defès aquest dijous el model de govern encapçalat pel president Ximo Puig, el qual ha definit com "un factor d'estabilitat, tranquil·litat, harmonia i d'integració" política davant de "les previsions apocalíptiques i de destrucció del PP d'Isabel Bonig".

"Dels presidents autonòmics, el més potent i el que governa en la comunitat més gran s'anomena Ximo Puig", ha destacat Mata en un comunicat.

El síndic socialista ha recordat que, gràcies al "factor d'estabilitat que proporciona la gestió de Ximo Puig", el PSPV-PSOE governa "en les principals ciutats de la Comunitat, en dos diputacions i en la Generalitat".

A més, ha recordat "la importància de dialogar i de trobar punts en comú amb altres partits per a garantir la governabilitat", tant de la Comunitat Valenciana com d'Espanya: "Aquests governs tripartits i de coalició tenen menys problemes que quan 'zaplanistes' i 'campsistes' estaven en els governs".

Mata ha contestat així a les declaracions de la popular Isabel Bonig, qui "està immersa en un procés electoral intern, per la qual cosa ha d'autoafirmar-se cada dia", i ha afegit: "Hem d'evitar previsions apocalíptiques en un dels millors moments de la història de la humanitat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento