Bonig assegura que es consensuarà amb 'Gènova' la data del congrés provincial de València i no veu pressa per a fer-ho

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha reiterat aquest dijous que es consensuarà amb 'Gènova' la data per al congrés del PP provincial de València, al front del qual hi ha una gestora, encara que ha apuntat que no hi ha presses per a fer-ho ja que, segons ha reflexionat: "Sé que les gestions orgàniques agraden, però fora hi ha massa problemes per a perdre energies en nosaltres mateixos".
Isabel Bonig en imatge d'arxiu
Isabel Bonig en imatge d'arxiu
EUROPA PRESS

Així ho ha apuntat en una roda de premsa en la qual ha valorat l'actualitat política i en la qual ha assegurat que s'ha pronunciat en "infinitat d'ocasions" sobre aquest tema, al mateix temps que ha exposat que "retarda qualsevol qüestió" la situació del país ja que hi ha "una crisi econòmica, una desacceleració i una crisi territorial important i el futur govern d'Espanya, que està en germen, depèn dels qui volen acabar amb el que tant esforç ens ha costat", en referència al règim constitucional del 78.

"Anem a veure què passa", ha dit, i a veure si hi ha govern, "si és que ho hi ha" perquè ha subratllat que ja va avançar que el PP no anava a convocar cap congrés fins a no haver-hi govern a Espanya "i després seguirem el calendari marcat". En tot cas, ha recordat que hi ha gestores en altres llocs d'Espanya.

En el cas del PP provincial de València, ha reiterat que es consensuarà amb 'Gènova' "la millor data per a convocar un congrés, però el normal és que seguisca el calendari i procediment normal, que marquen els estatuts".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento