Comunitat Valenciana

El temporal de vent fa caure 76 arbres a València i més d'un centenar de branques

  • L'Ajuntament ha hagut de multiplicar les seues intervencions per a tornar a la normalitat.
  • En les tasques han col·laborat els Bombers, Protecció Civil i el servei de Jardineria de la corporació.
Efectes del vent a València
Efectes del vent a València
AYTO VALENCIA
Efectes del vent a València

El temporal de vent registrat al llarg d'aquest cap de setmana i de les últimes hores ha provocat la caiguda de 76 arbres i de més d'un centenar de branques grans i palmes en la ciutat de València, segons ha informat l'Ajuntament. Així mateix, ha destacat que aquestes incidències han fet que els servicis municipals hagen multiplicat les seues intervencions.

El vicealcalde de la capital valenciana i regidor d'Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha agraït el treball d'aquests servicis i ha ressaltat que s'han esforçat "intensament aquests dies per a controlar la situació i evitar riscos i molèsties als veïns de la ciutat".

Aquestes tasques les han dutes a terme en col·laboració els servicis de Bombers, Protecció Civil i Jardineria juntament amb l'Organisme Autònom Municipal de Parcs i Jardins. Els treballs han consistit en la retirada d'arbres i branques de les vies públiques i a abatre els exemplars que s'havien inclinat massa i suposaven un risc per a la ciutadania com a conseqüència del vent.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento