Comunitat Valenciana

Decreten presó provisional per a la detinguda per la mort d'una altra dona en un incendi a Alacant

El jutjat d'Instrucció número 9 d'Alacant ha decretat presó provisional i sense fiança, per assassinat, per a la dona detinguda dissabte passat per la mort d'una altra en el parc del Tossal en la zona del Rico Pérez en el transcurs d'un incendi. La detinguda ha passat aquest dilluns a disposició judicial.

Segons han informat a Europa Press fonts jurídiques, el jutjat número 9 s'inhibeix, a més, en el jutjat número 7, que va ser el que va procedir a l'alçament del cadàver.

El cos carbonitzat de la dona, d'uns 35 anys i nacionalitat polonesa, va ser localitzat per efectius del Servici de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS) de l'Ajuntament d'Alacant dissabte passat sobre les 15.50 hores en extingir les flames.

L'avís es va rebre com un incendi de matoll en la Muntanya Tossal, en la part posterior de l'estadi Rico Pérez, entre el centre de dispensació de metadona i el castell de Sant Ferran, en un campament de persones sense llar.

La Policia Nacional va assumir la investigació i va detindre la dona sobre la base de les declaracions de testimonis no presencials del succés i a les presumptes incongruències que la detinguda hauria manifestat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento