Comunitat Valenciana

Vueling anuncia l'arribada del seu tercer avió a València 

  • L'empresa llançarà una nova ruta que unirà la capital del Túria amb l'aeroport londinenc de Gatwick.
Imatge d'arxiu d'un avió de Vueling
Imatge d'arxiu d'un avió de Vueling
HGE
Imatge d'arxiu d'un avió de Vueling

L'aerolínia Vueling, pertanyent al grup IAG, ha anunciat l'arribada d'un nou avió a la base de l'Aeroport de Manises (València), on quedarà instal·lat de forma permanent a partir del pròxim 1 de maig del 2020.

La gran novetat associada a l'arribada d'aquest tercer avió, un model A320 de la família Airbus, serà el llançament d'una nova ruta que unirà la capital del Túria amb l'aeroport londinenc de Gatwick, ha informat la companyia en un comunicat.

La nova connexió iniciarà les seues operacions el pròxim mes de maig i possibilitarà la connexió entre les dues ciutats mitjançant sis freqüències setmanals.

Des de l'inici de les seues operacions en l'aeroport valencià l'any 2005 amb les connexions d'Eivissa i Brussel·les, Vueling ha continuat operant de manera ininterrompuda a Manises. En l'actualitat, s'ha convertit en una de les aerolínies de referència en aquest aeròdrom, on compta amb una quota de mercat del 12,5%.

De cara al pròxim any 2020, la companyia oferirà una capacitat addicional de 225.000 places disponibles, la qual cosa suposarà un increment del 16% respecte a l'any en curs. Tindrà una programació conformada per 18 rutes directes tant nacionals com internacionals.

Les connexions que es beneficiaran d'un major reforç a nivell de freqüències són Lanzarote, gràcies a una nova freqüència addicional setmanal; Tenerife, per la inclusió de 3 noves freqüències setmanals; Palma de Mallorca, que consolidarà la seua connectivitat mitjançant un nou vol amb freqüència diària i també cal destacar l'increment de places que brindarà la connexió amb Brussel·les, mitjançant una nova freqüència setmanal addicional.

Programació de Vueling en l'Aeroport de València

En el còmput global, la programació de Vueling en l'Aeroport de València quedarà conformada de la següent manera: Londres Gatwick (6 freqüències setmanals), Àmsterdam (5 setmanals), Alger (4 setmanals), Brussel·les (1 freqüència al dia), Catània (2 freqüències setmanals), Lisboa (5 setmanals), París Orly (2 freqüències diàries), Roma Fiumicino (10 freqüències setmanals), la Corunya (2 freqüències setmanals), Barcelona (6 setmanals), Bilbao (3 setmanals), Fuerteventura (1 freqüència setmanal), Gran Canària (2 setmanals), Eivissa (1 freqüència diària), Palma de Mallorca (20 setmanals), Lanzarote (2 setmanals), Sevilla (3 setmanals) i Tenerife (5 freciencias setmanals).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento