Comunitat Valenciana

La Generalitat envia més de 3.000 cartes a les persones afectades per la DANA per a informar de les ajudes a la vivenda

La Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitage i Arquitectura Bioclimàtica està duent a terme una campanya informativa sobre les ajudes per a les vivendes de les persones afectades per la DANA i sobre l'ampliació del termini de sol·licitud de les mateixa fins al 31 de desembre.

Des de la Secretaria Autonòmica d'Arquitectura Bioclimàtica i Sostenibilitat Energètica que dirigeix Laura Soto s'han enviat més de 3.000 cartes als qui van sol·licitar la inspecció de la seua vivenda a través dels ajuntaments dels respectius municipis del Baix Segura i de la Vall d'Albaida.

Així mateix, després de l'aprovació del Decret 249/2019 des de la Direcció General de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica s'han posat en contacte amb tots els ajuntaments afectats tant de la província d'Alacant com de València, per a traslladar tota la informació relativa a l'ampliació del termini.

A més de les cartes explicatives, la campanya inclou la difusió d'una sèrie de fullets perquè siguen els propis ajuntaments els que facen la difusió i formen part activa de la campanya.

Laura Soto, ha assenyalat la importància que té per als afectats disposar de tota la informació relativa a les ajudes i ha recordat que des d'aquesta Vicepresidència s'han destinat 30 milions d'euros dirigits exclusivament a pal·liar els danys del temporal en les vivendes.

Per la seua banda, el director general de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica, Jaume Monfort, ha recordat que es tracta de més de 7.000 vivendes afectades, de les quals 3.000 han sol·licitat informes d'inspecció de danys. Des de la Generalitat, ha dit, s'està fent un "esforç enorme" perquè les famílies sàpien que poden demanar les ajudes.

Monfort ha incidit que, "independentment que s'hagen sol·licitat els informes d'inspecció de les vivendes als ajuntaments o s'hagen rebut altres ajudes, com la destinada als utensilis o les procedents de l'Estat, encara es poden sol·licitar també aquestes ajudes de la Generalitat perquè en cap cas són incompatibles".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento