Comunitat Valenciana

Pablo Sánchez, líder de La Raíz, desvetla la seua faceta "més intimista" en el seu projecte personal Ciudad Jara

Pablo Sánchez, líder, compositor i vocalista de la banda valenciana La Raíz, llança 'La canción del pensador', avanç del que serà el primer àlbum del seu projecte personal, Ciudad Jara. El disc al complet, titulat 'Donde nace el infarto', veurà la llum el pròxim 7 de febrer.
El món interior de Pablo Sánchez cobra vida en el primer avançament de Ciutat Jara
El món interior de Pablo Sánchez cobra vida en el primer avançament de Ciutat Jara
PORTADA DEL SINGLE
El món interior de Pablo Sánchez cobra vida en el primer avançament de Ciutat Jara

Gravat en La Casamurada (Tarragona), el single "mostra la part més introspectiva, intimista i personal de Ciudad Jara". Així, 'La canción del pensador' deixa veure "un Pablo Sánchez fet de llums i ombres, vestit amb una solitud que solament trenquen els músics que ho acompanyen en aquest primer single".

El clip dona veu a 'El pensador' de Rodin, fent una similitud entre el silenci de l'estàtua, centre de totes les mirades, i el silenci de l'artista darrere els focus, expliquen els responsables de la producció en un comunicat.

En aquest aperitiu del nou treball del líder de La Raíz, hi ha cares conegudes, com el guitarrista i coproductor del disc, Tato James, Jordi Martí al baix, Miquel Ramos en la percussió i els violins de Nyelety i Xiluva Tomás.

Ciudad Jara viatja per diferents gèneres que van del rock fins a la cançó d'autor, passant pel rap, el pop i també tocs de country o funk, "amb cançons que es troben a mitjan camí entre la poesia, la sàtira social, la cançó popular i la sensibilitat tan especial de l'artista".

El disc, que inclourà 12 cançons, es presentarà en directe en un primer concert a Madrid al març del 2020.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento