Comunitat Valenciana

Detingut un menor per agredir un jove a Castelló amb una sivella d'un cinturó durant una baralla

Agents de la Policia Local de Castelló han detingut un menorde 17 anys per suposadament agredir un altre jove amb la sivella d'un cinturó durant una baralla produïda en la matinada del dissabte en la Porta del Sol. A causa de l'agressió, la víctima havia perdut diverses peces dentals, presentava una hemorràgia bucal i tenia un tall profund en una de les seues galtes.
Policia Local de Castelló
Policia Local de Castelló
POLICÍA LOCAL
Policia Local de Castelló

Els fets es van produir sobre la mitjanit quan una patrulla de la Policia Local de Castelló destinada al Grup d'Intervenció de Proximitat, G.I.P., que es trobava en tasques de vigilància pel districte centre, va ser requerida amb urgència per quatre joves que denunciaven una agressió a un d'ells durant una baralla als voltants de la Porta del Sol, segons ha informat aquest cos de seguretat en un comunicat.

Els agents van observar que un dels quatre homes presentava una ferida profunda en la cara i tenia una forta hemorràgia en la boca. Davant aquestes lesions, els policies demanaran la presència d'una altra patrulla de la Policia Local perquè traslladara amb urgència la víctima fins a un centre sanitari proper.

D'altra banda, els testimonis de l'agressió van relatar als agents que el presumpte agressor havia d'estar molt a prop del lloc dels fets, ja que la baralla s'havia produït feia escassos minuts. Els acompanyants de la víctima van descriure la vestimenta i les característiques físiques del presumpte autor de l'agressió i van explicar que les lesions que presentava la persona ferida li les havia provocat l'agressor amb la sivella d'un cinturó.

Amb totes aquestes dades, els agents van procedir a buscar el presumpte autor dels fets pels voltants de la Porta del Sol. Als pocs minuts, els agents van localitzar al carrer Huerto de Más un jove que coincidia plenament amb la descripció facilitada pels testimonis.

Aquest, en detectar la presència policial, va intentar accedir a un local d'oci del carrer, però va ser retingut pel personal d'aquest establiment, que li va impedir la seua entrada.

MANS ENSANGUINADES

Els agents van procedir aleshores a la seua identificació i van observar que tenia les mans ensanguinades. A més, entre les seues pertinences, el presumpte agressor havia ocultat un cinturó amb una sivella de grans dimensions amb la qual suposadament havia colpejat la víctima.

A la vista d'aquests fets i de les lesions que presentava la persona ferida en la baralla, un home de 18 anys, els agents van procedir a la detenció del presumpte agressor per un delicte de lesions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento