Comunitat Valenciana

Mata replica a Casado que supera "tots els límits": "No anem a consentir que s'intervinga en el Govern valencià"

El síndic socialista en Les Corts Valencianes i sotssecretari general del PSPV, Manolo Mata, ha lamentat aquest dilluns que el Partit Popular "s'haja llevat la careta" i haja fet pública la seua aposta "per l'antivalencianismo" en demanar el president del PP, Pablo Casado, la intervenció per part de l'Estat dels comptes de la Generalitat. "No anem a consentir que s'intervinga en el Govern valencià", ha assegurat i ha considerat que aquesta petició "supera tots els límits".
Manolo Mata en imatge d'arxiu
Manolo Mata en imatge d'arxiu
JORGE GIL - EUROPA PRESS
Manolo Mata en imatge d'arxiu

Mata s'ha pronunciat en aquests termes en un comunicat després que Casat haja anunciat que va a demanar la compareixença en el Congrés de la ministra d'Hisenda en funcions, María Jesús Montero, perquè explique la 'intervenció' de la Junta d'Andalusia i ha subratllat que si tinguera "un mínim de coherència" l'Executiu hauria de prendre la mateixa mesura amb la Comunitat Valenciana i altres comunitats governades pel PSOE.

"Els qui han governat en aquesta Comunitat deixant-nos atur, corrupció i balafiament, els qui han provocat un endeutament massiu dels nostres comptes i els qui van aniquilar els nostres drets socials ara fan un pas més i volen carregar-se l'autonomia valenciana", ha denunciat el síndic socialista.

En aquest sentit, Mata ha considerat que Pablo Casado "és una persona que ni és digna de parlar en nom del poble valencià, ni és digna de representar als valencians". Així mateix, ha lamentat que represente un PP "que es deia autonomista però que hui vol aniquilar la nostra autonomia".

"Hui el PP ha demanat al Govern d'Espanya que intervinga en la Generalitat, que intervinga en els nostres comptes i que intervinga en el Govern valencià, i no ho anem a consentir", ha afirmat el síndic socialista.

El sotssecretari general socialista ha criticat que, "solament per defendre els interesses partidaris a Andalusia, el dirigent del PP és capaç de dir la major aberració institucional que es pot haver dit aquests dies". "No ens van a intervindre i menys perquè ho demana Casado", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento