Comunitat Valenciana

easyJet ampliarà les seues connexions amb València el 2020 amb rutes a Berlín i Basilea

L'aerolínia easyJet ha anunciat que amplia les connexions amb València, on suma Berlín (Schönefeld) i Basilea a la seua xarxa de destinacions actual, encapçalada per Londres, on opera en dos aeroports, a més d'oferir connexions a Belfast i Tolosa.
Avió d'easyJet.
Avió d'easyJet.
AIRBUS
Avió d'easyJet.

D'una banda, l'enllaç amb la capital alemanya començarà el 30 de març amb dos freqüències setmanals, els dilluns i dijous, amb bitllets a la venda fins al 22 d'octubre.

Quant a la ruta amb Basilea, s'enfocarà a reforçar l'oferta de vols durant els mesos de la temporada d'estiu i, per tant, la connexió amb la ciutat suïssa estarà operativa des del 29 de març fins al 23 d'octubre amb tres freqüències setmanals (dilluns, divendres i diumenges).

easyJet va iniciar operacions en l'aeroport de València l'any 2004 i, des d'aleshores, ha passat dels 325.500 seients oferits al principi a un total de 445.000 que preveu operar en l'exercici de 2020 a través de sis rutes.

Les dos noves rutes amb l'aeroport valencià s'inclouen en les cinc novetats anunciades hui per la companyia en la seua oferta de rutes a Espanya. Açò implica un augment del 3,2% en termes de capacitat en comparació de l'exercici fiscal 2019 i més de 20 milions de seients assignats per a totes les rutes a Espanya aquest nou any.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento