El TEM presenta la seua programació per a l'inici de 2020

  • Unes 'deesses' de la maternitat, la poesia de Lorca i un 'Scandale' de ball urbà, protagonistes de l'oferta teatral.
Scandale, del coreògraf francés Pierre Rigal
Scandale, del coreògraf francés Pierre Rigal
PIERRE GROSBOIS / PIERRE GROSBOI

Una oda a les 'deesses' per a reflexionar sobre la maternitat i un 'Scandale' de hiphop i estils urbans que desafien les normes de l'anatomia i la gravetat són les propostes de la companyia valenciana Bramant Teatre i el coreògraf francés Pierre Rigal amb les quals el Teatre El Musical donarà la benvinguda al 2020.

Aquestes dues propostes són algunes de les quals conformen el menú de gener del teatre del Cabanyal, i es representaran els dies 11 i 12 'Diosas', i el 18 'Scandale', segons ha detallat el centre en un comunicat.

El gener del TEM també revisita García Lorca, amb l'obra 'Federico', que recrea mitjançant música i elements escènics l'univers del poeta granadí per a un públic infantil. Aquesta última forma part de la programació de l'Escalante i es representarà el dia 26.

També hi haurà espai per a la música clàssica, amb el concert 'Ritterballet', que s'emmarca en les activitats del Menut Palau del Palau de la Música (el 25 de gener), i una actuació de l'Orquestra de València el 31 de gener, amb composicions de Haydn i Hummel.

Així mateix, al gener la línia educativa FormaTEM incorpora el Taller de professionalització de titelles impartit per Teatre La Estrella i la primera de les tres sessions de 'Diálogo entre dos cuerpos cansados'. Treballar cansa, una activitat performativa a càrrec de Vicente Arlandis i Paula Miralles.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento