Comunitat Valenciana

Intramurs obri la convocatòria per a l'edició 2020 centrada en la muralla àrab i la taifa de Balansiya

El festival d'art i experimentació contemporània Intramurs, que en 2020 complirà set anys, es prepara per a una nova edició fent una crida als artistes perquè presenten les seues propostes. Aquesta convocatòria es caracteritza per tindre "un caràcter urbà i per potenciar el caràcter públic, innovador i experimental de totes les seues activitats".

És per açò que, com s'explica en les bases de la convocatòria, se'n van a prioritzar aquells projectes que facen ús de l'espai urbà o d'espais no convencionals, amb la finalitat de traure l'art de les sales d'exposicions i acostar-la als ciutadans i ciutadanes a peu de carrer.

Els projectes seleccionats hauran d'estar integrats en el context de la Ciutat Vella, ja que el centre històric amb la seua arquitectura, història i comunitat són sempre el principal escenari del festival, explica l'organització en un comunicat.

No obstant açò, tenint en compte que el lema de la pròxima edició serà 'Muralla de Llum', es prioritzaran aquells projectes que visibilitzen el desaparegut traçat de la muralla àrab o que s'inspiren en la cultura de l'època de la taifa de Balansiya (l'Islam, el món medieval, l'art musulmà, els seus costums). Igualment es tindrà també en compte l'ús del concepte de la muralla com a inspiració artística.

A més, tots aquells projectes que fomenten la intervenció pública, siguen transgressors, busquen la participació activa del públic, promoguen l'experimentació i l'ús de les noves tecnologies també es tindran en compte en el procés de selecció de projectes.

Els artistes poden presentar els dosieres dels seus projectes en la web oficial d'Intramurs(

Mostrar comentarios

Códigos Descuento