Comunitat Valenciana

'L'escola canta' s'estén per 14 comarques i arriba a més de 7.200 escolars

  • Entre els objectius estan donar a conéixer la tradició musical i millorar la competència lingüística del valencià.
Presentació de L´escola canta'
Presentació de L´escola canta'
COMPROMÍS
Presentació de L´escola canta'

El conseller d'Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, i el regidor d'Educació de l'Ajuntament de Castelló, Francesc Mesquita, han presentat la tercera edició de 'L'escola canta', un recurs d'innovació educativa centrat en els valors de treball en equip i en el desenvolupament de competències en matèria plurilingüe a través de la música i que s'estén aquest curs per 14 comarques de la Comunitat Valenciana i arriba a més de 7.200 alumnes de Primària. En el projecte estan implicades 132 escoles de 51 municipis.

En aquesta "multitudinària" edició, específicament de la ciutat de Castelló participaran més de 1.800 escolars, quasi mig miler més que el primer curs, segons ha informat el Consell.

Els objectius del projecte són donar a conéixer la tradició musical valenciana; millorar la competència lingüística del valencià; i fomentar una sensibilitat positiva i una convivència entre diferents cultures, mitjançant la formació de corals.

El projecte compta amb la implicació del professorat de música dels centres educatius, els ajuntaments i les bandes de música de cada municipi. A més, com a clausura del programa, es realitzarà un concert conjunt dels centres de cada comarca.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento