Comunitat Valenciana

Grans superfícies valencianes arranquen la campanya de Nadal amb un augment de vendes del 5% respecte a l'any passat

Les grans superfícies valencianes afronten "optimistes" l'actual campanya de Nadal, que ha arrancat amb un creixement en vendes proper al 5% respecte a l'any anterior, segons ha informat en un comunicat l'Associació Nacional de Grans Empreses de Distribució (ANGED).
Fotos de recurs de compres
Fotos de recurs de compres
EDUARDO PARRA - EUROPA PRESS
Fotos de recurs de compres

Per al portaveu d'ANGED a la Comunitat Valenciana, Joaquín Cerveró, les raons d'aquest increment obeeixen, d'una banda, a l'"augment de la capacitat econòmica de les famílies" i, per una altra, a la "millora en la confiança dels consumidors, a pesar de la incertesa política".

En aquest escenari, durant el cap de setmana vinent, amb les obertures del festiu 6 en tota la Comunitat Valenciana i del diumenge 8 en les ciutats de València, Alacant i altres zones de gran afluència turística, les grans superfícies esperen rebre més de 1.000.000 de clients en el conjunt dels seus establiments.

Cerveró ha assegurat que el propòsit de les grans superfícies és "facilitar al públic els millors preus de la història" i oferir als seus clients, com ja és habitual, diferents possibilitats per a finançar les compres tradicionals d'aquests dies, elements que "juntament amb la garantia de qualitat i servici que ofereixen en els seus diferents formats comercials, són la base del moderat optimisme amb el qual s'ha iniciat desembre", ha subratllat.

4.000 CONTRACTACIONS PER A REFORÇAR LES PLANTILLES

A més, les empreses d'ANGED a la Comunitat Valenciana han contractat més de 4.000 persones per a reforçar les seues plantilles en aquesta campanya de Nadal. Aquestes contractacions de temporada afecten majoritàriament els menors de 30 anys. Personal de línies de caixa, reposadors, treballadors de paqueteria i magatzem són els perfils que concentren la major part dels reforços. D'altra banda, les empreses i servicis integrats en els establiments d'ANGED crearan al voltant de 900 llocs de treball addicionals.

Segons Joaquín Cerveró, "els festius s'han convertit en un dels dies més rendibles comercialment parlant, propiciant la creació de gran quantitat d'ocupacions. Les dades de vendes en confecció, regal, decoració i alimentació d'aquests primers dies del mes, així com la campanya nadalenca i l'arribada d'altres obertures en festiu, auguren un bon mes de desembre per al comerç valencià".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento