Detinguts set alumnes de 14 i 15 anys per causar danys en el seu centre educatiu per valor de 5.400 euros

Agents de la Policia Nacional han detingut en una localitat propera a València set menors -d'entre 14 i 15 anys- per provocar danys en el centre educatiu del qual són alumnes per valor d'uns 5.400 euros. Els adolescents van trencar cristalls de la façana a pedradas, van llançar ous i van destrossar els motors de les portes, entre altres desperfectes.

Les investigacions es van iniciar a principis de novembre en tindre coneixement els agents que en un centre educatiu s'havia produït, en la vesprada del dia 31 d'octubre, una sèrie de danys en les portes d'accés, cristalls fracturats amb pedradas, motor de les portes mecanitzades destrossades i pintura i llançament d'ous en la façana.

Durant les investigacions, els policies van esbrinar que els sospitosos eren alumnes del centre i que els danys ocasionats ascendien a uns 5.400 euros, explica la Prefectura Superior en un comunicat.

També van aclarir la identitat dels sospitosos, que van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte de danys. Els arrestats, sense antecedents policials, després de ser sentits en exploració van ser posats en llibertat i entregats als seus pares.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento