Puig, sobre els corts en la frontera francesa: "No té sentit que es trenque el lliure accés de persones i mercaderies"

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha vist amb "molta preocupació" els corts de carreteres al Pertús, pas fronterer amb França al costat de La Jonquera, per part de manifestants de Tsunami Democràtic i ha exigit l'adopció de "mesures" per part de "totes les administracions competents", però "fonamentalment per part de la Generalitat de Catalunya", davant una situació que ha titlat d'"absoluta anormalitat".
Ximo Puig atén als mig al costat de la consellera d'Innovació, Carolina Pascual.
Ximo Puig atén als mig al costat de la consellera d'Innovació, Carolina Pascual.
EUROPA PRESS

Puig ha dit: "No té cap sentit que es trenque el lliure accés de persones i mercaderies". A preguntes dels mitjans a Alacant, on ha presentat l'Estratègia d'Intel·ligència Artificial valenciana, el president valencià ha explicat que "cadascun" té dret a "expressar la seua opinió i a fer manifestacions, però eixes no poden generar problemes de convivència i, a altres comunitats autònomes, en la distribució de mercaderies i de la nostra pròpia economia".

En eixe sentit, ha mantingut que "s'estan perdent llocs de treball per una qüestió que es pot dilucidar en un altre àmbit de manifestació". "Crec que el dret de manifestació cal protegir-ho, però al mateix temps el lliure accés de les persones a drets bàsics", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento