Comunitat Valenciana

Mireia Vives i Borja Penalba presenten en La Mutant 'Cançons de fer camí'

  • L'estrena del seu nou disc s'ha programat per a aquest dijous 14 de novembre. 
  • El divendres 15 actuarà en aquesta sala Kulu Orr i el dissabte 16 es projectarà el  curtmetratge documental Woman.
Mireia Vives i Borja Penalba
Mireia Vives i Borja Penalba
REMITIDA LA MUTANT
Mireia Vives i Borja Penalba

La sala La Mutant de València és l'escenari escollit per a la presentació, dijous que ve, 14 de novembre, del nou disc de Mireia Vives i Borja Penalba, titulat 'Cançons de fer camí'.

Acompanyats dels músics Sergi Carós -baix i veu- i Marta Margaix -violinista i molt més-, Mireia Vives i Borja Penalba interpretaran en directe una col·lecció de cançons on "aboquen la passió de qui estima la terra, la ràbia de qui veu llibertats restringides, i l'amor cap a l'univers poètic de Montserrat Roig, Joanjo Garcia, Maria Mercè Marçal, David Caño, Salvat-Papasseit, Roc Casagran, Bob Dylan o Leonard Cohen".

Eclèctics i heterogenis, pinten l'escenari amb notes de folk, cançó d'autor, pop-rock, cabaret gamberro o cobla republicana i feminista. Amb aquest esdeveniment, La Mutant es consolida una vegada més com a "sala de referència en el suport a l'escena musical valenciana", subratlla l'espai cultural.

Kulu Orr i el documental Woman

A més, el director i artista multidisciplinari Kulu Orr posarà en escena el divendres 15 de novembre 'Control Freak', un espectacle guardonat amb el Premi del Públic en el Festival de Birmingham i Premi Act Festival, basat en la interacció amb el públic a través de la música, números circenses i l'edició de videos en directe.

La peça es basa en un personatge graciós i commovedor que lluita amb la seua ineptitud social i amb els complexos sistemes en l'escenari. Al llarg de la representació, Orr reclama l'ajuda de voluntaris asseguts en el pati de butaques, als quals introdueix en una voràgine orquestral. Al final, tot el públic acaba sent part del procés creatiu musical.

'Control Freak' combina humor intel·ligent i tecnologia capdavantera: l'artista ho controla pràcticament tot dins i fora de l'escenari, a través d'accessoris digitals i ordinadors en el trage de l'actor. Els instruments utilitzats en el xou són únics i han sigut desenvolupats al llarg dels últims 17 anys. Amb ells, l'artista duu a terme una sèrie d'elaborats arranjaments musicals de composicions atemporals: des de Bach, Beethoven i Pachelbel a Nina Simone i els Beatles, entre d'altres.

Les activitats d'aquesta setmana culminaran el dissabte 16 de novembre, quan La Mutant es reconvertisca en una sala de cinema per a albergar la projecció del curtmetratge documental Woman (Raúl de la Fuente), com a part de les activitats de la gala de clausura del festival Docs València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento