Gómez creu que el secretari d'EMT hauria de ser funcionari 

  • La vicealcaldessa assegura que així es dotaria d'"una major seguretat jurídica" a la companyia pública.
  • L'actual advocat de l'empresa treballa en el gabinet del qual és accionista el cunyat de l'alcalde, Joan Ribó.
L'alcalde de València, Joan Ribó (Compromís), i la vicealcaldesa primera, Sandra Gómez (PSPV), en una imatge recent.
L'alcalde de València, Joan Ribó (Compromís), i la vicealcaldesa primera, Sandra Gómez (PSPV), en una imatge recent.
JORGE GIL - EUROPA PRESS

La vicealcaldessa i portaveu socialista de València, Sandra Gómez, ha defès aquest dilluns que el secretari del consell d'administració de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) hauria de ser un funcionari municipal, sense entrar en la "polèmica" pel fet que l'actual siga un advocat que treballa en el gabinet del que és accionista el cunyat de l'alcalde, Joan Ribó (Compromís).

Així ho ha afirmat a preguntes dels periodistes sobre la sessió de la comissió d'investigació d'aquest dimarts, 12 de novembre, del frau de quatre milions d'euros en el si de la companyia pública.

Gómez ha sostingut que les declaracions dels testimonis "poden ser d'interés per a esbrinar què va ocórrer", encara que ha reiterat la necessitat d'esperar les conclusions de la comissió. "No vaig a entrar en la polèmica" de la vinculació del cunyat de Ribó amb l'EMT, ha recalcat.

Açò sí, de cara a les "mesures correctives" a aplicar en el si de l'EMT, veuria "convenient que la figura de secretari fora coberta per un secretari municipal, un funcionari dels alts càrrecs de l'administració, com la resta de fundacions i empreses municipals".

D'aquesta forma, la portaveu socialista creu que es dotaria d'"una major seguretat jurídica" al treball dels consellers de l'EMT "i al propi govern" local.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento