Comunitat Valenciana

Oliver renuncia com a assessora de Dalmau després de ser processada

  • L'exregidora assegura que ho fa "per a dedicar-se plenament a demostrar la seua innocència".
  • S'investiga un conveni subscrit entre l'Ajuntament i la UV amb l'objectiu d'estudiar el sistema educatiu.
La segona tinent d'alcalde i portaveu de València en Comú, María Oliver
La segona tinent d'alcalde i portaveu de València en Comú, María Oliver
VALÈNCIA EN COMÚ
La segona tinent d'alcalde i portaveu de València en Comú, María Oliver

L'exregidora d'Educació de l'Ajuntament de València per València en Comú María Oliver ha presentat la seua renúncia com a assessora de la Vicepresidència Segona i Conselleria de Vivenda que dirigeix Rubén Martínez Dalmau per a "dedicar-se plenament a demostrar la seua innocència" després de ser processada per un conveni subscrit entre l'administració local i la Universitat de València amb l'objectiu d'estudiar el sistema educatiu en la capital valenciana (UV), firmat durant la seua etapa com a edil.

Així ho ha anunciat en un comunicat després que el Jutjat d'Instrucció número 19 de València haja processat l'exedil -que des del juliol passat era assessora de Dalmau- a partir de la denúncia presentada per l'assessor del PP en el consistori Luis Salom sobre un conveni subscrit entre l'Ajuntament i la UV per a estudiar el sistema educatiu en la capital valenciana, firmat quan María Oliver era la regidora d'Educació.

Oliver ha traslladat la seua renúncia al vicepresident segon, Rubén Martínez Dalmau, que ha acceptat aquesta decisió. L'exedil li ha transmès el seu "propòsit de dedicar-se plenament a demostrar la seua innocència davant el processament judicial de la seua etapa com a regidor de l'Ajuntament de València".

Per la seua banda, Martínez Dalmau ha expressat la seua "confiança en la Justícia i confiança en la innocència de María Oliver pels fets objecte de la denúncia".

El nomenament d'Oliver com a assessora d'Assumptes Generals de Membres del Consell es va publicar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) el passat 29 de juliol.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento