Comunitat Valenciana

10N.- Passejos, noces i animals: els plans dels candidats valencians per a la jornada de reflexió

La intensitat d'aquesta 'compactada' campanya electoral deixa pas aquest dissabte a una jornada de reflexió en la qual els candidats valencians van a estar amb la família i aprofitaran que no tenen agenda pública per a passejar, encara que hi ha els qui tenen altres plans com anar al Bioparc o assistir a unes noces.
Els sis candidats en el debat en la Cadena Ser
Els sis candidats en el debat en la Cadena Ser
CADENA SER
Els sis candidats en el debat en la Cadena Ser

En eixe parèntesi entre la voràgine de la campanya i la incertesa fins a altes hores de la nit de la jornada electoral, el pla estrela dels candidats és passejar.

El ministre de Foment en funcions i cap de llista del PSOE per València, José Luis Ábalos, passarà el dia en família en el 'cap i casal' i passejarà. Té previst també eixir a dinar.

La cap de llista del PP per València al Congrés, Belén Hoyo, gaudirà del dia amb les seues filles en el Bioparc, mentre que el cap de llista al Senat, Fernando de Rosa, assistirà a les noces de la filla d'uns amics.

La candidata de Ciutadans per València María Muñoz també s'ha decidit per un pla relaxat que consisteix a passejar pel llit del riu amb la seua família. El cap de llista de Vox, Ignacio Gil Lázaro, també preveu passar el dia en família i aprofitar per a descansar.

En el cas d'Unides Podem, Héctor Illueca estarà amb la seua família i eixirà a passejar amb el seu gos Tro, una de les coses que més li agrada fer.

El cap de llista de Més Compromís, Joan Baldoví, farà una passejada per la platja de la Malva-rosa i no ho farà en solitari: estarà acompanyat de Mónica Oltra i també del candidat a la Presidència del Govern de Més País, Íñigo Errejón.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento