Comunitat Valenciana

À Punt difondrà documentals de rutes i gastronomia i una docusèrie de festivals de música

À Punt difondrà documentals sobre rutes turístiques, turisme gastronòmic i una docusèrie de festivals de música, gràcies a un conveni de col·laboració de 600.000 euros amb Turisme Comunitat Valenciana per a la promoció de la regió en la radiotelevisió pública valenciana.
Paella valenciana
Paella valenciana
GVATURISME
Paella valenciana

El ple del Consell ha donat llum verda aquest divendres l'acord entre Turisme CV i la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) per a la promoció turística de la Comunitat en 2019.

Es tracta de tres projectes: documentals sobre rutes turístiques, documentals de turisme gastronòmic i una docusèrie de festivals de música, detalla la Generalitat en un comunicat.

Per a la seua emissió, À Punt Mèdia contractarà documentals o reportatges sobre rutes turístiques de la Comunitat Valenciana que posen en valor el patrimoni i promocionen el turisme cultural, paisatgístic i històric.

Paral·lelament, l'ens difondrà documentals o reportatges sobre la dieta mediterrània i la gastronomia valenciana que posen en valor tant la riquesa de la cuina tradicional com la innovació i creativitat dels nous cuiners i cuineres valencians.

Un dels principals atractius turístics de la Comunitat Valenciana és la celebració de festivals de música reconeguts en l'àmbit nacional i internacional, per la qual cosa Á Punt està interessada en la contractació de documentals o reportatges dels principals que se celebren en sòl valencià.

Turisme CV i À Punt comparteixen l'objectiu de visualitzar un retrat contemporani del que ofereix la Comunitat Valenciana com a destinació turística de primer orde nacional i internacional. Sota aquest prisma, el conveni respon el compromís de la Generalitat de fomentar la promoció de l'oferta turística i millorar el desenvolupament del sector.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento