Comunitat Valenciana

El jurat ja delibera sobre si López va matar o no la seua sogra, la viuda de l'expresident de la CAM

  • Per a declarar la seua culpabilitat s'haurà de comptar amb el vot a favor de set dels seus nou membres.
Miguel López, aquest dijous, davant el jurat en l'última sessió del juí.
Miguel López, aquest dijous, davant el jurat en l'última sessió del juí.
EUROPA PRESS
Miguel López, aquest dijous, davant el jurat en l'última sessió del juí.

Els nou membres del jurat popular -més els dos suplents- del 'cas Sala' deliberen ja sobre si Miguel López va matar o no la seua sogra, María del Carmen Martínez, viuda de l'expresident de la CAM, Vicente Sala, després de rebre l'objecte del veredicte sobre el qual hauran de pronunciar-se. López és l'únic acusat del crim, ocorregut al desembre del 2016, en el concessionari de cotxes que regentava a Alacant.

El jurat ha iniciat la seua incomunicació passades les 15.00 hores d'aquest dijous per a deliberar sobre un cas que es va començar a jutjar el 14 d'octubre. El tribunal popular haurà de respondre 12 preguntes per a determinar sobre la innocència o culpabilitat de l'acusat. Per a declarar culpable a López haurà de comptar amb el vot a favor de set dels seus membres i el de cinc perquè el veredicte siga de no culpabilitat.

Les deliberacions són secretes i han d'estar presidides pel portaveu. Es votarà en ordre alfabètic i l'abstenció comportarà una sanció i es computarà com a favorable a l'acusat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento