Comunitat Valenciana

La caiguda d'un segon arbre en la via provoca noves supressions i retards en la línia C2 València-Xàtiva

La caiguda de segon arbre sobre la via cap a les 15.00 hores d'aquest dilluns està provocant la supressió de quatre freqüències i nous retards en la línia C2 València-Xàtiva, que també afecten alguns trens de Mitja i llarga Distància, segons han informat a Europa Press fonts de Renfe.

Aquest segon arbre ha caigut en un punt proper a l'anterior, entre els termes municipals de Benifaió i Algemesí. Com a conseqüència de la caiguda, que ha afectat la catenària, la circulació es produeix sobre una sola via, la qual cosa està provocant algunes supressions de freqüències i retards.

Així, segons les mateixes fonts, s'han suprimit quatre freqüències de la C2 entre València-Xàtiva -dos en cada sentit- i la resta de Rodalies de la línia pateix retards de 15 minuts de mitjana. Igualment, hi ha afectats amb retards tres Llarga Distància i dos Mitja Distància, un d'ells, de Cartagena-València, acumula fins a 56 minuts.

El primer arbre va caure sobre la via cap a les 7.00 hores d'aquest dilluns a l'altura de la localitat valenciana d'Algemesí, la qual cosa va afectar la circulació de la línia de Rodalies C2 València-Xàtiva, en tots dos sentits, segons han informat fonts de Renfe.

Així, ha provocat un retard mitjà de 13 minuts en cinc trens, de 12 minuts en el tren de Llarga Distància i de sis minuts en el Mitja Distància. Així mateix, s'han hagut de cancel·lar dos freqüències d'aquesta línia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento