Detinguts dos homes per danys en més de 50 vehicles aparcats a Massamagrell i la Pobla de Farnals

Agents de la Guàrdia Civil han detingut dos homes per la seua presumpta implicació en més de 50 delictes de danys a vehicles aparcats en la via pública a les localitats valencianes de Massamagrell i la Pobla de Farnals, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

Les detencions s'han dut a terme en l'operació 'Brunch', que ha permés identificar els presumptes autors dels fets que, segons la Guàrdia Civil, només realitzaven actes vandàlics en els vehicles sense arribar a sostraure cap cosa de l'interior.

La investigació es va iniciar a principis del mes d'octubre, per tal de poder identificar i detindre l'autor o autors de 52 delictes de danys a vehicles ocorreguts en aquestes poblacions. Fruit de les gestions realitzades es van aconseguir aclarir els fets i detindre els presumptes autors.

La fase d'explotació de l'operació va culminar ahir dimecres amb la detenció de dos homes de 29 i 35 anys, de nacionalitat espanyola, per la seua presumpta implicació en delictes continuats de danys a vehicles. Els arrestats sobretot actuaven de nit i en vehicles estacionats en la via pública.

Per a la detenció ha sigut important la col·laboració ciutadana. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat en Funcions de Guàrdia de Massamagrell.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento