La Plaça del Llibre de València presenta una completa programació infantil

  • Des del dijous 31 d'octubre i fins al 3 de novembre, s'oferiran nombroses activitats culturals per a aquest col·lectiu. 
Plaza del Ayuntamiento de València
Plaza del Ayuntamiento de València
GOOGLE MAPS

Contacontes, animacions i presentació de novetats editorials componen la programació infantil de la setena edició de la Plaça del Llibre de València, que arranca aquest dimecres.

Les activitats familiars s'iniciaran el dijous, 31 d'octubre, amb la presentació de Contes familiars (Edicions 96), de Natàlia Ferrús i Antònia Cardona. Aquest dia també es presentarà Empar, la becadeta i el 'patiarcat' (Bromera), de Fani Grande, ha informat l'organització.

El divendres 1 de novembre la infància valenciana convertirà la plaça de l'Ajuntament en "el seu regne particular amb tot un seguit de activitats d'esperit literari". Així, durant aquesta jornada se celebraran les presentacions de Les princeses (menudes) també és tiren pets (Bromera), d'Ilan Brenman; Cotonet i les cinc carlotes (Lletra Impresa Edicions), d'Irene Verdú, i El cel és blau (Tàndem), de Maria Jesús Bolta i Bartomeu Seguí Nicolau.

Les activitats també inclouran el contacontes 'El gat de la bruixa' (Edicions del Bullent), de Dainius Sukys, amb una narració oral a càrrec de Núria Sendra; així com el concert de Dani Miquel i els els Ma-me-mi-mo-músics.

D'altra banda, les animacions 'Mandarina i els pirates' (Mado Vidal) i 'Supermara, els superpoders no s'acaben mai' (Tàndem) completarà la programació infantil d'aquesta jornada.

Dissabte continuarà la programació infantil amb el contacontes 'Sis anys, sis casetes' (Bromera), de Josep Gregori i la presentació de 'Deu cucs que dormen/ i a tu, què et sembla' (A buen paso), de Marta Comín.

Diumenge, la jornada comptarà amb un matí infantil en la qual els més xicotets podran "gaudir d'un conjunt d'activitats" com contacontes, animacions de carrer, titelles i presentacions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento