Comunitat Valenciana

AMP.- Un estudiant de 18 anys apunyala per l'esquena un company d'institut a Torrevella

Un estudiant de 18 anys ha sigut detingut aquest dimarts després de presumptament apunyalar per l'esquena un company d'institut, menor d'edat, durant una classe a Torrevella (Alacant), segons han informat a Europa Press fonts de la Comandància i del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Des de la Conselleria d'Educació han indicat que s'activat la Unitat d'Atenció i Intervenció de la Direcció territorial i s'està recaptant tota la informació referent al succés. El detingut, del que al principi s'ha informat que era un menor de 17 anys, passarà entre demà i passat a disposició judicial per l'agressió.

Fonts de la investigació han indicat que aquest mateix dilluns, pel que sembla, tots dos havien mantingut una discussió per motius religiosos, al fil de les creences del presumpte agressor, de nacionalitat pakistanesa.

Fins al lloc dels fets, el CICU, després de rebre l'avís sobre les 8.50 hores, ha mobilitzat un SAMU que ha atès la víctima, que presentava una ferida d'arma blanca en l'esquena i ho ha derivat a un centre sanitari. En principi, el ferit, de nacionalitat espanyola, només presenta ferides superficials i sense risc vital, encara que han precisat sutura, segons fonts consultades.

El presumpte agressor ha sigut detingut en un primer moment per agents de la Policia Local de Torrevella, encara que de la investigació s'ha fet càrrec la Guàrdia Civil.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento