Banca Armada instal·la mupis urbans a València i llança un vídeo per a promoure "finances més ètiques"

Banca Armada -iniciativa promoguda pel Centre d'Estudis per la Paz JM Delàs, Setem, RETS, Justícia i Pau i l'Observatori del Deute en la Globalització (ODG) per a denunciar públicament les institucions bancàries que financen la indústria militar- ha llançat una nova campanya per a promoure "finances més ètiques", que abasta des de la instal·lació de mupis urbans en la ciutat València fins a l'elaboració d'un vídeo amb càmera oculta en el barri de Benimaclet.
Mupi urbà a València dins de la campanya Banca Armada
Mupi urbà a València dins de la campanya Banca Armada
CAMPAÑA BANCA ARMADA

Es tracta de la segona edició de la campanya Banca Armada a la Comunitat Valenciana -la primera va ser al gener- i es perllongarà fins al mes de març amb xarrades en universitats i trobades amb tècnics i polítics en els municipis, "els dos target principals enguany a conscienciar: comunitat universitària i institucions polítiques", ha informat l'entitat en un comunicat.

En aquesta ocasió, les ONG Setem i Novessendes Fundació han organitzat el llançament en xarxes socials d'un vídeo gravat amb càmera oculta en els carrers del barri valencià de Benimaclet. La peça -publicada en el Facebook de Novessendes, Setem i la web

Mostrar comentarios

Códigos Descuento