Comunitat Valenciana

El fill de Camilo Sesto anuncia que un mausoleu acollirà les cendres de l'artista en el cementeri d'Alcoi

Camilo Blanes, fill del cantant i compositor Camilo Sesto, ha anunciat aquest dijous que les restes del seu pare descansaran al costat dels seus avis en el panteó del cementeri d'Alcoi (Alacant) i que està previst crear un "mausoleu" del "millor que es puga fer" per a acollir definitivament l'artista.
Capella ardent de Camilo Sesto a Alcoi.
Capella ardent de Camilo Sesto a Alcoi.
EUROPA PRESS
Capella ardent de Camilo Sesto a Alcoi.

Blanes s'ha pronunciat així a preguntes dels mitjans a Alcoi durant la capella ardent instal·lada en el Saló de Plens on els alcoians podran donar l'últim adéu al cantant.

Preguntat sobre la presència de seguidors llatinoamericans en la jornada de hui, Camilo Blanes ha comentat: "I seguiran venint perquè serà un lloc que es podrà visitar al llarg dels anys; serà molt bonic".

Sobre el llegat del seu pare, ha dit que és "impressionant" des del punt de vista "musical, artístic i personal" i, a més, per a ell, com a fill, un llegat "paternal".

"El meu pare volia que fora jo", ha manifestat i ha dit que el seu pare va estar "orgullós" del que ha fet en la música. A més, ha avançat que en el seu nou disc fa un "tribut" musical al seu pare.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento