Comunitat Valenciana

Cantó entrega a Oltra una samarreta amb les fotos de Fuset, Grezzi i Nomdedéu amb la llegenda 'Wanted Compromís'

El portaveu de Ciutadans a Les Corts, Toni Cantó, ha demanat aquest dijous al president de la Generalitat, Ximo Puig, que trenque amb Compromís i ha recordat que la vicepresidenta i coportaveu d'aquesta formació, Mónica Oltra, "es va fer famosa" per la samarreta amb la foto de Francisco Camps que deia 'Wanted only alive' i ara ha de prendre decisions en el si del seu partit perquè si no passarà a la història "per aquesta altra, els germans Dalton de Compromís", mostrant un muntatge amb les fotos de Pere Fuset, Giuseppe Grezzi i Enric Nomdedéu amb la llegenda 'Wanted Compromís'.
Toní Cantó mostrant la samarreta
Toní Cantó mostrant la samarreta
CS

Cantó, que ha entregat la samarreta a Oltra al final de la seua intervenció en la sessió de control a Puig per a denunciar el que considera una doble vara de mesurar respecte a la corrupció, ha exigit al cap del Consell que "canvie de socis perquè amb aquests amics va a arruïnar a tots els valencians".

Ha criticat que governe amb un partit que "té un processat en l'Ajuntament de València i va camí de dos", en referència a Fuset i Grezzi, a qui "li van estafar quatre milions que no pagarà Compromís".

A més, ha criticat al secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, que "va dir ximpanzé a una diputada ací present, es va burlar d'una gravíssima malaltia d'Eduardo Zaplana i que la seua última galania ha sigut dir que qui ha provocat la violència a Catalunya és la policia: que es llave la boca per a parlar de la Policia Nacional".

També ha criticat el conseller d'Educació, Vicent Marzà, "pancatalanista confés" i altres companys de Compromís que es manifesten "per delinqüents, demanant el dret a decidir del que ells diuen País Valencià".

Així, i després de reconéixer la "vàlua" d'Oltra com a "ariet contra la corrupció del PP" li ha retret que acusara un ciutadà en públic d'abús de menors i li ha preguntat si dimitirà si és imputada per aquest fet.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento