El ministre de Cultura assisteix aquest dijous a València a la commemoració del Dia de les Biblioteques

El ministre de Cultura i Esport, José Guirao, acompanyat pel conseller d'Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, inaugura aquest dijous l'acte central de la celebració del Dia de les Biblioteques que tindrà lloc en la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu i que començarà amb un homenatge a Carmen Alborch, coincidint amb el primer aniversari de la seua defunció.
El ministre José Guirao en una imatge d'arxiu
El ministre José Guirao en una imatge d'arxiu
EUROPA PRESS

El ministre i la periodista Monserrat Domínguez mantindran la conversa 'Carmen Alborch: feminisme i escriptura'. A l'acte, previst a les 11 hores, també assistirà el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio.

A continuació tindran lloc les taules redones 'Llibres que van canviar la meua vida' i 'Biblioteques i igualtat de gènere'. En la primera -a les 12.10 hores- huit dones de diferents sectors professionals compartiran les seues reflexions i experiències sobre la importància que les biblioteques, la lectura i el llibre han tingut tant en la seua trajectòria professional com en el seu desenvolupament personal. Posteriorment, a les 13.30 hores, tindrà lloc la taula redona 'Biblioteques i igualtat de gènere'. L'accés serà lliure fins a completar l'aforament.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento