Oltra sobre la petició del Bloc d'amnistia per a líders del 'procés': "Eixa no és la posició de Compromís"

La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana i coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha assenyalat aquest dimarts respecte a la defensa des del Bloc -partit que integra la coalició- de l'amnistia per als líders del 'procés' que és una declaració que han realitzat "en l'exercici de la llibertat" però ha agregat que "eixa no és la posició de Compromís".
La vicepresidenta de la Generalitat i coportaveu de Compromís, Mónica Oltra.
La vicepresidenta de la Generalitat i coportaveu de Compromís, Mónica Oltra.
JORGE GIL - EUROPA PRESS

Així s'ha pronunciat la dirigent de la formació en declaracions als mitjans, en les quals en ser preguntada per eixe posicionament del Bloc ha indicat que aquest partit "està en la seua llibertat de fer les declaracions que crea oportunes" tant individual com col·lectivament perquè, "afortunadament, vivim en un país lliure".

En tot cas, ha assenyalat també que cal tindre en compte també que la via judicial segueix el seu curs i "hi ha recursos que s'han anunciat i s'han presentat". "Per tant, cal respectar el final de la via judicial i el dret de les persones a defendre's i a esgotar fins a l'últim recurs en defensa dels seus drets fonamentals", ha agregat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento