Funk, pop, jazz... de primera

Jamiroquai, Amaral i Al Jarreau presenten els seus nous discos
Jamiroquai presentarà a Roses el seu últim disc, Dynamite. L’ha publicat aquest estiu.
Jamiroquai presentarà a Roses el seu últim disc, Dynamite. L’ha publicat aquest estiu.
Foto
Jamiroquai presentarà a Roses el seu últim disc, Dynamite. L’ha publicat aquest estiu.
Concerts per donar i per vendre. La vida cultural creix durant l’estiu i moltes ciutats amplien el nombre de concerts. Aquest cap de setmana n’és un exemple. Jamiroquai, Amaral i Al Jarreau ens visiten.
 
A tot ritme
 
Jamiroquai: La banda d’acid jazz liderada per Jay Kay tancarà diumenge el festival  Fire 2005, que se celebra a Roses.
 
resentarà el seu sisè àlbum d’estudi, Dynamite, que ha publicat després de quatre anys de silenci discogràfic. Tot i que presenten sons més contundents que en anteriors ocasions, en el nou treball també hi ha cabuda per als temes d’inspiració disco i alguna cançó romàntica. El certamen l’obriran avui els cubans Orishas i els novaiorquesos Fun Lovin’ Criminals.
 
* Més inf. www.fire2005.net
 
Amaral: Eva Amaral i Juan Aguirre visitaran Barcelona al setembre. Però qui no pugui esperar fins llavors els pot veure dissabte a Salou. Presentaran el seu darrer treball, Pájaros en la cabeza i repassaran la seva discografia, amb temes com Estrella de mar, Sin ti no soy nada o Te necesito.
 
* Camp de futbol de Salou. Diss, 23.00 hores.
 
Al Jarreau: El clàssic del jazz visita dissabte el Festival de la Porta Ferrada, a Sant Feliu de Guíxols. L’intèrpret, que va començar a cantar en el cor d’una església, farà la presentació del seu últim disc, Accentuate The Positive.
 
 
Astrud: Mishima, Refree, Antònia Font... es donaran cita al Festival de música pop independent, Poparb, avui i demà a Arbúcies. * www.ajarbucies.net
Mostrar comentarios

Códigos Descuento