Llogar un pis un mes a la platja aquest estiu val entre 1.114 i 5.000 euros

  • La costa de Girona és la més cara i Tarragona, la més barata.
  • Les vacances s'agafen abans i es trien hotels de menor categoria.

Passar un mes en un apartament llogat de 65 metres quadrats aquest estiu a la costa catalana pot costar fins a 5.000 euros, a platges de Girona, i 1.114 euros, al litoral de Tarragona. La zona més cara és Begur, al Baix Empordà. A altres poblacions gironines, com Roses, es paguen 4.200 euros al mes.

Si bé Girona és la més cara de Catalunya, la urbanització Cala d'en Brut (Menorca) és la més privativa (6.600 euros per tot l'agost) d'Espanya. La primera línia de platja de Sant Sebastià es cotitza a 5.200 euros. Segons Tecnitasa, la zona més econòmica de Catalunya és Tarragona. A l'Ampolla un apartament surt per 1.114 euros, la meitat que a l'Ametlla. La gallega San Cibrao (812 euros) ofereix els preus més baixos a Espanya.

Barcelona és la zona de transició. Sitges, la més cara (4.245 1), no supera la Costa Brava. A Calella, amb 2.080 euros hi ha els apartaments més assequibles a prop de la mar. I és que, amb més problemes econòmics, la població reserva abans les vacances i opta per establiments més barats, segons Atrapalo.com. Es prefereixen els hotels de dos i tres estrelles i es fa reserva amb una antelació de 51 dies, davant els 42 de fa un any. La reserva mitjana se situa 3,6 nits i 390 euros.

José Montilla (PSC) anirà a la Costa Daurada; JoanPuigcercós ERC), als Alps de Suïssa; Joan Saura (ICV) no sortirà de Catalunya; Artur Mas (CiU) va una setmana a Fornells (Menorca). Alícia Sanchez-Camacho (PP) navegarà per la Mediterrània. I Albert Rivera (C's) marxarà a Nova York.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento